Framgång

Min resa framåt

26 januari - 17.21

Lyxproblem

Ikväll ska jag och min sambo hälsa på våra vänner Johan & Matilda. Johan fyller år imorgon så vi ska fira honom ikväll.

Nu till problemet. Vi har för mycket champagne hemma! Under året har vi lyckats dra på oss 3-4 flaskor fin champagne och vi har inte känt för att öppna dem en vanlig fredag. Så nu är det dags att lyxa till det lite oftare och dricka champagne. Ikväll är ett sånt tillfälle så det blir en Moët.

Champagne är ju lite av en symbol för framgång och ikväll ska jag njuta i fulla drag.

Hoppas att ni också får en finfin lördagskväll!


/Jonas

24 januari - 23.15

Framåt!

Har haft en riktigt bra dag idag. Först och främst var det helt fantastiskt väder imorse! Temperaturen låg på -10°C och det var strålande sol. Jag var på riktigt bra humör när jag körde till mitt kundmöte.
Mötet gick också bra. Jag har inte träffat kunden på ett tag så det var trevligt att träffa dem igen. Extra kul blev det ju när det visade sig att det kan bli en bra affär. Visserligen är det kul att tjäna pengar, och det måste man ju, men det som verkligen driver mig är när jag får leverera lösningar som dels är prisvärda och framförallt helt rätt för uppdraget.

Efter lunch åkte jag och min syster till polisen med mammas bil för att göra en anmälan.
En riktigt bra polis tog emot oss och vår anmälan. Det tog väl knappt en timme och sen följde hon med ut och tog bilder på bilen. Hon såg ganska allvarligt på incidenten eftersom klottret var en inte helt okänd, tysk symbol från 40-talet (nej, jag vill inte skriva vad det är och riskera att rankas i Google på ordet...). I det stora hela var det väl inte så farligt, med tanke på att klottret släppte ganska lätt från lacken, men av ren princip var det inget alternativ att inte polisanmäla. Poliskvinnan var också inne på vårt spår och tyckte att det var bra att vi gjorde en anmälan. Utan anmälan kan de inte öka bevakningen eller följa upp ärendet.

Hoppas att ni också haft en framgångsrik dag idag!

23 januari - 23.44

Klotter på bilen

Jag och min sambo skulle precis äta när min syster ringde. Hon hade parkerat bilen vid tågstationen idag och när hon kom tillbaka några timmar senare hade någon klottrat med sprayfärg på en dörren! Grejen är att det är mammas bil, och hon är på affärsresa i Finland så min syster var minst sagt uppjagad.
Jag bad henne att ta kort på bilen och bilen bredvid, som också fått klotter på sig så att det finns dokumenterat för försäkringsbolaget och polisen.

När jag drog lite med nageln på färgen så släpper den ganska lätt, men imorgon ska jag åka in till polisen och göra en anmälan ändå. Nästa gång är det ju bättre färg ligisterna använder!

Anyways, imorgon ska jag på kundbesök och se om det är dags för en re-design. Jag levererade sajten för några år sedan, så det börjar bli dags.

22 januari - 21.41

Tillbaka!

Ja, jag vet. Det blev ett uppehåll till från bloggen. Jag har spenderat nästan all tid framför datorn och programmerat. Jag har haft en del kunduppdrag och när jag inte varit upptagen med det har jag ägnat tid åt mina egna projekt.

Hur som helst så har jag haft lite framgång minsann! Förutom att projekten går bra har jag fått bokat en del möten med blivande kunder (klart att de är blivande, man måste ju ha lite tro) och dessutom har jag fått in några bra leads. Sjukt kul att hårt arbete betalar sig!
Ännu roligare när jag kan ägna mig åt helt ärliga affärer. Jag försöker verkligen att välja leads där jag faktiskt kan göra en skillnad, snarare än försöka nå varje lead.

På tal om framgång. Jag kikar naturligtvis på statistiken för min blogg och som alla andra jagar jag länkar in och försöker sprida den där jag kan.
Så jag blev glad när jag såg att jag fått en länk från Gabriella Carlsson och hennes blogg.
Kika gärna in på hennes blogg, hon verkar vara en driven tjej med fokus på försäljning.

Snabba fakta

Namn: Jonas
Yrke: Driver en webbyrå
Drivkraft: Jag älskar att förbättra saker!
Styrka: Jag har lätt för att se utanför boxen och analysera sakerJanuari

December