Framgång

Min resa framåt

30 december - 23.40

Nyårslöften

Det blev lite semester från bloggen över jul. Tanken var att jag skulle ha semester från jobbet också, men det blev inte riktigt så.

Den 22:e upptäckte jag att nyarslofte.se var ledigt och ganska omgående började idéerna trilla in. Själva programmeringen tog bara några timmar, och designen gick också ganska fort. Kila in och lämna ett löfte om ni har lust.

Jag släppte ut siten igårkväll och har ägnat dagen åt att marknadsföra den på olika ställen på webben. Trafiken ökade ganska fort men tyvärr har inte antalet löften ökat i samma takt. Jag kanske överskattade intresset för nyårslöften en aning, men till nästa år går det ju att utveckla med en tävling och lite mer uppföljning av löftena.

Imorgon ska jag och min sambo till hennes syster med familj för att fira nyår.
Jag brukar inte göra saker medvetet som retar min sambo men en gång om året gör jag det:

- På nyår röker jag cigarr!

Gott Nytt År på er alla

22 december 2012 - 13.51

Julledigt

Lördag och början på fem dagar ledigt. Det ska bli skönt faktiskt men jag måste säga att jag gärna hade jobbat lite till. När man är uppe i något och är sugen på resultat vill man inte ha långledigt. Fast jag kommer säkert försöka ladda batterierna så mycket som möjligt nu när jag kan. Efter nyår blir det fullt ös igen.

Sambon har fixat och donat idag. Hon har gjort så fint här hemma! Ska iväg och handla lite med henne i eftermiddag, och sen tänkte jag ta ett ryck och fixa lite grejer som släpat efter här hemma.

Och ni som ska ut i trafiken i helgen - ta det lugnt. Hellre lite sen än inte alls ;)

21 december - 15.28

Skön eftermiddag

Har ägnat eftermiddagen åt cold calling det vill säga att ringa upp företag utan tidigare kontakt. Det är både ett effektivt och hemskt sätt att jobba på. Vem gillar en telefonförsäljare liksom?
Hur som helst så försöker jag differentiera mig så mycket det går. Emanio är inte en webbyrå i mängden och därför får jag inte uppfattas som en heller.

Dagens "fångst" blev i alla fall två möten i januari vilket är en sjukt bra kvot med tanke på hur många samtal jag ringde, och att det är dagen före julhelgen.

Så dagens framgång - bokade möten!

21 december 2012 - 11.17

Fullt ös

Idag är det sista dagen innan julledigheten så det är fullt ös på Emanio. Alla lösa trådar ska tas om hand så att så lite som möjligt hänger löst.

Har nyss löst ett problem åt en kund, så lite framgång har jag redan haft idag.
Jag hoppas på lite mer i eftermiddag.

20 December 2012 - 22.53

Pepp pepp

Första inlägget! Hur spännande är inte det?!
Hur som helst, jag tänkte lägga fokus på min vardagliga resa mot framgång i de kommande inläggen. Framgång behöver ju inte vara så pretentiöst. Det kan vara det där lilla.

Hur som helst, framgångsrika dagar börjar med en god natts sömn så vi hörs väl i morgon istället?

Snabba fakta

Namn: Jonas
Yrke: Driver en webbyrå
Drivkraft: Jag älskar att förbättra saker!
Styrka: Jag har lätt för att se utanför boxen och analysera sakerJanuari

December